Uluslararası Alternan Hemipleji Toplantısı

Uluslararası Alternan Hemipleji Topluluğu Ağustos’ta Washington- Amerika Birleşik Devletleri’nde toplandı.

Ailelerin doktorlara soru sorduğu bir toplantı gerçekleşti.

Hastaların ve dernek temsilcilerinin bir araya geldiği bir toplantı yapıldı.

Dr. Vanderbilt yalnızca bir başkalaşımda çalışan molekül bileşiği keşfetti. Halen test aşamasında olan bileşik için labaratuarlara baskı yapılması gerektiği söylendi. Alternan hemiplejiye ait fareler labaratuarlarca türetiliyor ve Vanderbilt’in bunlara sahip olması gerekiyor.

Sık kullanılan bir tedavi olan Flunarizine’in ayrıca bileşiklerle sınanması ve gerçekten işe yarayıp yaramadığının belirlenmesi tartışıldı.

Farelerin GABA(Gamma–Aminobütirik Asit) eksikliği ile sınanması ve insanların GABA eksikliğinin nasıl denetlenebileceği tartışıldıç

İşe yarayan bir bileşiğin nasıl denemeye sokulacağı tartışıldı.

Alternan hemipleji için kişiselleştirilmiş terapiler sorgulandı. Kişiselleştirilmiş denek olma durumu tartışıldı. Denemelerin tasarlanması, çok nadir rahatsızlıklar için bir deneme resmiyeti olup olmadığından ve deneme mümkün olduğunda hazırlıklı olunmasından bahsedildi.

Alternan hemipleji başkalaşımlı farelere sahip olan üç labaratuardan ve RDP başkalaşımlı farelere sahip olan iki labaratuardan bahsedildi.

RDP ve AH farklarından bahsedildi.

– Sempozyuma Dr. Ess, Dr. Silver,  Dr. Granada, Dr. Alexis,  Rosewich ve Fransa’dan katılan üç doktor olduğu belirtildi.

Yayınlayan

dmyucel

B.A. in philosophy and Turkish language, M.A. in philosophy and Turkish language, PH.D. in history of Turkish thought.

Yorum bırakın